POLITIKA ZASEBNOSTI

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše možne uporabniške izkušnje. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje vaše vrnitve na naše spletno mesto in pomoč naši skupini pri razumevanju, kateri odseki spletnega mesta se vam zdijo najbolj zanimivi in koristni.

Spletno mesto uporablja strani kot so Google Analytics za zbiranje anonimnih podatkov, na primer števila obiskovalcev spletnega mesta in najbolj priljubljenih strani.

Uporabnik lahko piškotke kadarkoli z izbiro ustreznih opcij v brskalniku omeji, onemogoči ali trajno zbriše. V primeru, da so piškotki izklopljeni, bodo določeni deli spletne strani in storitev postali nedostopni ali ne bodo delovali pravilno, kljub vsemu pa bo obisk na spletni strani deloval nemoteno.

Varovanje osebnih podatkov

Zavedamo se pomembnosti zasebnosti podatkov svojih strank ter se zavezujemo k trajnemu varovanju podatkov, ki nam jih uporabnik posreduje z uporabo naše spletne strani. Z vsemi osebnimi podatki ravnamo pošteno in jih skrbno varujemo v skladu z veljavnimi predpisi Republike Slovenije, evropske uredbe GDPR ter načeli podjetja.

Podatke hranimo v računalniški obliki. Dostop do podatkov imajo samo pooblaščene osebe v podjetju in njeni pooblaščeni podizvajalci, da lahko izpolnijo pogodbeno obveznost. Podatki se shranijo in zbirajo do preklica s strani uporabnika.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Zavezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki, pridobljeni preko naše spletne strani, v celoti ostali v lasti podjetja . Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, gesla in uporabniškega imena ter ustrezno protivirusno zaščito svojega računalnika.